2 Nisan 2015 Perşembe

Fitness Programı - Vücut Geliştirme Nedir, Nasıl Yapılır? Tatil İçin Evde, Salonda, Pilates, Spor ile Hızlı Bölgesel Zayıflama, Kilo Alma Teknikleri

Fitness yaparken öncelikli olarak ne yaptığınızı bilmeniz gerekiyor ve yaptığınız işe uygun kıyafet, ayakkabı giymeniz de önemli. Sakatlıklara neden olmamak için aletli yada aletsiz çalışırken kesinlikle ısınma hareketlerini tam ve düzenli yapmalısınız.

Tatil günlerinize hazırlanın !
Fitness, dünya üzerindeki diğer tüm sporlara nazaran, kasların tek tek çalıştırılarak güçlenmesi ve sıkılaşması sağllar.

Yapılacak antrenmanlar kişiye ve amaca göre farklılık gösterir. Bu sporu yaparken standartlardan bahsetmek güçtür. Çalışma programı yaş, cinsiyet, yaşam tarzına göre bir uzman tarafından belirlenmeli.

Son olarak Fitness'ın amacı kas yapmaktan ziyade sıkı bir vücut ve estetik bir görünüm elde etmektir. Bu nedenle daha çok koşmak, pedal çevirmek gibi daha çok kalori harcatmaya yönelik egzersizler yapılır.

Yaz geliyor, kara kara düşünenleri tahmin edebiliyorum. Aslında hiç edişe etmeye gerek yok. Sadece günde yarım saatinizi ayırın spora. Uyanın, 15 dk egzersiz yapın, akşam yemeğinden sonra 15dk... Hafta sonlarını da 1'er saat sabah koşusuyla şenlendirdiniz mi, sizden iyisi yok!

"Sağlıklı bir hayat için hayatınızda spora yer verin!"

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder